2009. április 4., szombat

Difficulties

Bonyodalmak, váratlan események, meg a szokásos.

Hétfőn felmondtam a munkahelyen, pénteken volt az utolsó munkanapom, jövő hétre még kivettem az 5 nap szabimat, és ennyi volt. Történt ez azért, mert egyszerűen eddig lehetett bírni azt a baromságot, idegőrlő hülyeséget, ami megy ott. Konkrétan két főnökömmel volt gondom, illetve nekik velem, a harmadik jó fej volt, bár amikor reggel 10-kor be volt már szívva, csinálta ő is a hülyeségeket. December óta minden héten legalább egyszer - kétszer elhangzott a mondat, hogy "na nem baj, csak lesz ez jobb, meg bírom még", de ez egy múlt hét pénteki igen komoly vita miatt már nem ment tovább. Búcsú a Novoteltől, ez ennyi volt.

Ebből következik, hogy álláskereső üzemmódba kapcsoltam, meglátjuk mi lesz, amíg nem találok állandó munkát, addig újra ügynökségezek majd.

Borinak volt időközben egy gyökértömése, a régi rossz, tályogot alakított ki, amit kezeltek és új tömést raktak be nekik. Amúgy jól van, péntektől két hetes  húsvéti szünet van az iskolában, szóval most ő is itthon lesz, na meg jönnek a szülei,  Mónika és Laci jövő hét keddtől szombatig.

Mai napon főztünk. Egyszer csak Bori észrevette hogy az elektromos tűzhelynek a piros lámpája, ami mutatja hogy működésben van, nem világít. Pedig két felületen is főztünk, és ment a sütő. Mármint ment, múltidőben. Valamikortól megállt a működése. Aztán rájöttünk, hogy a hütő se megy, meg amúgy semmi nincs áram alatt a konyhában. Kiderült, hogy valószínűleg a biztosíték ment ki, igenám, de sehol nem találtuk a dobozát. Peter átjött az ingatlanos ügynökségtől, mert nem hitte el, hogy a lakásban nincs biztosíték doboz, majd amikor ő is rádöbbent erre, annyit mondott, hogy akkor jön még vissza 15-20 perc múlva. Azóta is várjuk  (már hét órája)... Biztos ami biztos, a hütőből a fagyit kimentettük, pikk pakk megettünk egy dobozt megmentve az olvadástól :)

Szóval Halma és Bernadett átugrott még most este és Gábor pikk pakk meg is oldotta a dolgot, lévén a biztosíték a villásdugóban volt. Újra van sütő, duruzsol a hütő. NAGY NAGY KÖSZÖNET GÁBORNAK!

Holnap tankcsapda koncert!, délután 6 körültől a világ végén vagyunk Camdenben! Norbiék, Picurék, Zoliék, Benedek, Csory meg a többiek.

Ákoskám, blikket ne felejtsd! :D

 

Nincsenek megjegyzések: