2010. január 22., péntek

Long awaited

 

Van egy pár dolog itten, ami még nem került fel a blogra. Kezdjük a Szilveszterrel.

 

Debrecenben voltunk, ahova meghívtunk pár jó öreg, régi havert is. 31-én reggel még Mátészalkán ébredtünk, onnan pörögtünk át Brecenbe, ahol aztán Dorkáéknál már hangulat volt!

A lakást feldíszítettük, a bifsztéket bekevertük (jó borsos lett...), megjött Himics Ági, itt már felbontódott egy üveg bor ... vagy pezsgő ... aztán mentünk ki a NAGYállomásra a pesti csoportért. A NAGYtemplomnál már buli volt, de mi rendíthetetlenül eljutottunk a NAGYerdőig. Én már csak NAGYbrecennek hívom! :)

Ittunk, ettünk, táncoltunk (erről később), aztán éjfélre kimentünk a már említett NAGYtemplomhoz. Utcabál hangulat, szilveszteri köntös, finom pezsgők. Éjfélkor zúgtak a harangok, és szólt a Himnusz, durrogtak a rakéták. Kiváló egyvelege volt ez a meghittségnek, szilveszteri örülésnek, vidámságnak. Hajnal X-ig voltunk aktív résztvevői az utcabálnak, nótázva és táncolva, aztán berekesztették a bulit, mondván, hogy mára ennyi volt. Ekkor már szakadt az eső, és alaposan átáztunk hazáig. Hajnalban - vagy tán már reggel volt az - még szolid, részeg activityzés meg hejehuja.

Elsején a napot a megmaradt bífsztékkel kezdtük, mármint Tom és én. Szinte átcsapott versenybe a dolog, olyannyira volt csípős-erős és már-már elviselhetetlenül erős. Délután meg hazamentünk Pestre interCity-vel, közben meg elfogyott két üveg pezsgő.

És most jönnek a fényképek, és videók! a Szilveszterről:

 

2009 tél Bors 131 2009 tél Bors 140

2009 tél Bors 145 2009 tél Bors 171

 2009 tél Bors 176 2009 tél Bors 159

2009 tél Bors 192 2009 tél Bors 190

2009 tél Bors 196

 

khmm. A videók:

Bori bemutatja a CápaTámadást, azaz mivel hangolódnak rá az iskolában a gyerekek a tanulásra a reggelenti iskolagyűlésen :)

 

Tomi és Ákos Duett csoportos refrénnel:

 

Tomi és Lacza SÍNTÁNC bemutató. Azaz táncolj, ne lépj le a sínről, és énekelj :)

 

A pirotechnika csodája: a 25-ös Katyúúúsa.

 

 

Bori és Lacza tánc

 

Nos hát, mi is maradhatna más hátra, mint a ZUPPPER LAZLO tánc. Fogyasszátok egészséggel:

 

Nincsenek megjegyzések: