2009. március 21., szombat

Weekly

 

Hétfőn megkaptam Boritól szülinapi ajándékomat, így most már ki van újra* mind a nyolc kerekem. A szülinapom nyáron lesz, de Bori óóóóólyan aranyos, hogy egyszercsak  azt találta mondani, hogy akkor legyen egy korim, meg szülinapra, meg hogy most. Hétfőn kori és térdvédő vásárlás, kedden meg a térdvédő becserélése mert a csomagban egy L-s és egy M-s volt. Ráadásul az L-s is kicsi volt :) Gond nélkül visszacserélték, és még a különbözetet is visszaadták.

Kedden volt St. Patrick nap. A nevek és a belső kialakításaiból eddig is sejtettük jópár környékbeli pubról, hogy ír pub, de most már kétség nem fér hozzá. Kedden az egész utca zöldben-fehérben-és narancssárgában úszott, rengeteg ír lakik a környéken.

Csütörtökön Bori elment fogászatra az ismerőséhez, mert bizony tályoga lett egy gyökérkezelt fogánál. Kezelés elindult, azóta is antibiotikumozik, meg fájlalja a szúrás, fúrás nyomát.

Pénteken már korival mentem és jöttem munkába és munkából, (Gege megint ráéreztél :) igaz egy darabon busszal is, mert még szokni kell a korit is, meg a londoni utcát (ami aztán nem egyszerű, de erről majd még máskor).

A múltkori két angol mondat megfejtése lemagyarosítva:

England boss Fabio Capello will block bid to stop David Beckham playing - Fabio Capello az angol válogatott szövetségi kapitánya ellene van annak, hogy Beckamet ne játszassák.

Cheryl really is a merry old Cole - Cheryl Cole újra a régi boldog önmaga.

 

Ma pedig ragyogó napsütés, és 15 fok, így Hyde Park. Bori gyalog én korival.

100_1571

bori

100_1531

bori kori

100_1536

mégiscsak betonon kéne

 ketkerek

 két keréken nyolc helyett

100_1548

majdnem balaton

100_1549

rengeteg koris a Hyde Parkban

100_1555

Diana emlékműnél

100_1568

 

Videós rovatunk következik, a néni hirtelen vágott át elöttem :D

 

 

* lábjegyzet azaz Lacza korismúltja:

- Történt mindez a kilencvenes évek közepén, mikor nagynénikém Andi New Yorkból visszatért, ahol gyerekekre vigyázott, hozta magával az újfajta közlekedési eszközét, a görkoriját. Így sok noszogatás nem kellett, megtanított görkorizni  . Ketten szeltük a pesti utcákat, akkoriban nyílt a görzenál is, 8 keréken gurultunk. Olyannyira, hogy annak idején korival jártam suliba, és onnan haza. A Keletitől elgurultam Blaháig, onnan végig a körúton egészen a Moszkva térig. Majd délután ugyanez vissza. Emellett meg ugráltunk, csúsztunk ahol lehetett, és belekóstoltunk a korihokiba is. Augusztus 20-ai korifelvonulások (100-150 koris szelte át Pestet) kötelező programok lettek. Aztán egyik nyáron a Margitszigeten a Margitszigeti Atlétikai Szabadidőközpont nyitott egy mini extrém parkot, ahol volt egy félcső, ugrálóasztal, mászófal. Odaszoktunk, mindennap ott voltunk, uraltuk a félcsövet. Egész nyarat ott töltöttem, a végére már ezen kispark egyik felügyelője voltam a cég megbízásában. Mindennap kint, mindennap korizás, belógás a Palára, stb... Az egy nagy nyár volt! Aztán sok-sok korizás még, majd középiskola után munka miatt kezdett kikopni a kori. De a Roccess Fifth Element-em mindig ott figyelt a szobában egy kis gurulgatásra. Most pedig Londonban korizok újra, 3-4 év kihagyás után. Innentől néha koris posztok is várhatóak...

 Lacza

3 megjegyzés:

GeGe007 írta...

milyen megható a vége... :D
Hölggyel mi lett, aki bevágott eléd a végén? Csak mert úgy utánna fordultál. Valami? Egy kávéra, fagyira meghívtad legalább? :D

Névtelen írta...

Ilyenre gondoltam, mint a negyedik bekezdés, hogy visszatérek, aztán a feledés homálya.Röviden. Ha nem érted, kérdezz vissza.

Mademoiselle Fik írta...

Óóó:), mi meg itthon megfagyunk :S, bár, ma egész tűrhető idő volt. Az meg tök jó, hogy ott gond nélkül, szinte mindenhol tudsz görkorizni, itthon sajna csak elvétve akad egy-egy járda vagy bicajút, ami nincs teljesen széttöredezve :( (mondjuk, lehet, hogy Budapesten más a helyzet...)