2008. május 19., hétfő

Our Girls

Jócskán eltelt az elmúlt hét, dolgozgattunk, elvoltunk. Az angol dolgokat majd folytatom még (Antony hívj már fel: 07828052878), de most kicsit lássuk a Knightland Roadot.

Az egyes szobába beköltözött egy pár, 35 éves körüli a faszi, a "csaj" meg huszonizé. A faszi mindíg csajnak hívja a feleségét, néha furcsán jön ki. :)

Két kiírás is született már a házban miattuk. Anita kiírta, hogy legközelebb ne dobja ki a textilzsákot a pórszívóból, mert azt újra vissza lehet rakni, illetve Pötyi írta ki a mosógépre, hogy melyik fakkba mit kell rakni, mert emberünk a mosópórt az öblítő helyére nyomta, aztán kimosta mégegyszer a ruháit, mert "nem  fogott rajta a mosópor". Szóval érdekesek, van egy könyves szekrényük is már a szobájukba tele könyven. Minden ami fontos! :D

A hármas szobában a két srác egyik pillanatról a másikra elköltözött szombat este. Valami hírt kaptak, és gyorsan kellett menniük.

Alapvetően meg nem találtak melót, és az idővel a pénz is megy ... Egyébként jó fejek voltak, bár nem sokszor keresték a társaságot. Hát nekik most így jött be, szerintem megfogják próbálni mégegyszer.

A hatos szobában Zsombor és Benedek Úr megvannak, elvannak. Zsombor múlt hét pénteken haverjaival sörözött egy kocsmában, és talált a földön 80 fontot. Másnap délelött 11-kor ért haza :)

És hát most jön a lényeg. Ki is az az Anita, Pötyi, Bori. Múlt héten lebaszást kaptam, hogy a blogomon nem írok róluk nagyon, szóval tessék lássék most bemutatom  őket, kép és hanganyaggal :D

 

Anita: Knightland Road kis VÖRÖS ANGYALA, 26 éves, szobalányként dolgozik egy hotelben, már majdnem egy éve van kint, Békéscsabáról származik. A konyha tisztasága nagyon nagy mértékben tőlle függ!

100_0249

Sajnos több képet nem nagyon találok róla, de van itten mozgókép:

 

Pötyi: azaz Laura. A nájti MODELLÁNYA, 20 éves nem emlékszem honnan jött. Agencynél dolgozik reggel, majd este egy olasz étteremben pincérnő. Mindíg szerelmes, mindíg szórakozni akar, minden hazamegy, mindig marad, mindig beteg, mindig élettel teli :D

100_0074

100_0107

Bori:

A nájti MINDENE. 30 éves, Debrecenből jött, angol tanár volt otthon, itt álltalános iskolában tanár. Mindenkinek segít amiben csak tud, sokszor viszonzatlanul is. Egyébként állandó szórakozó társam és angol tanárom :D

100_0097

100_0104

És két videót ajálok még figyelmetekbe, a Knightland Road fel nem fedezett tehetségeiről :D

 

 

Nincsenek megjegyzések: