2008. január 1., kedd

2008

Mégiscsak, hogy meg legyen ünnepelve kellőképpen a szilveszter Zoli (Knightland Road-i lakós :) Amigók a második emeleten laknak Zoli a harmadikon a "toronyszobában") és Lacza elment 30-n este a World's Endbe, hogy ott bevárják Ákost.

Ám meglepetésükre be volt zárva, sőt minden szórakozó hely be volt zárva Camden Town-ba. Itt rá kellett jönni, hogy Londonban nem nagyon van előszilveszteri buli.

Azért biztos ami biztos megnézték a Big Redet, azért az nyitva volt. Egy sör, és már kongattak is. Jelnek vették a srácok miszerint haza kell menni, pihenni.

31-n reggel gyorsan elmentek Hackney Central Station -nél lévő Primarkba, Ákos vett inget nyakkendőt az esti bulira. Majd otthon egy kiadós gombás, sonkás, sajtos rántotta, majd az amigók bekeverték a tatárbífszteket, és délután szépen elkezdődött az új év ünneplése Ciderrel. A klubszoba kinyitott. 
("klubszobának " hívják az szobájukat az Amigók, ott szoktak Knightland roadi tagok (Zsombor, Zoli, Bori) találkozni)
Ákos 30-n vett 2.1-s hangfalat, így Fenyő Miki és társai, Budy Holly, Mystery Gangel elment a délután miközben fogyott a bifsztek is, ami isteni finom lett.

Indulás a Mitru-ba. Itt dolgozik Zoli, és odamentek szilveszterezni. 10 font lett volna a belépő, de az ismeretségnek hála bementek a hátsóbejáraton. ;)

3 zenekar, kezdett egy gyönyörű hangú női énekes gitárral, majd egy ska zenekar, és utána tipikus angol indipop zenekar. A gyönyörű noi énekes fellépése után odament Laczához, és Ákoshoz megköszönni, hogy tapsoltak, meg jó hangulatot adtak a koncertnek, mert ugye hát az buli elején nem nagyon figyelt rá senki. Természetesen elérhetőség szűrése ;)

Ska-ra jót tomboltak az Amigók, tele lett a helyszín, gyönyörű lyányok, olcsó sör, jó hangulat. Ilyen olyan kapcsolatfelvételek angol hölgyekkel, poénkodás Alfival a pub kormos szakácsával, majd egyszer csak éjfél. Visszaszámlálás nem volt, csak bemondták, mindenki kapott csillagszórót, és elénekelték azt a tipikus angol búcsúztató dalt. Na utánna aztán boldog boldogtalannak Happy New Year kívánságok, és ment a buli tovább.

Semmi petárda, semmi pezsgő durogtatás, minimál konfetti. Ennyi. Nem olyan mint otthon.

Hajnal kettő körül irány haza, és mivel dél londonban voltak, na meg éjszakai szilvezsteri járatok, így 5-re értek haza ... Útközben láttak rendőri intézkedést, szétvágott kező tinit, egy kis lökdösődést a busztmegállóben egy kormos meg egy nő között, na meg hát nehéz volt tartani az egyenest hazafele. ;)

Lacza reggel 10-re ment Radissonba dolgozni, nem volt egyszerű lehúzni a műszakot. Ákos pedig szokásos esti rotáját tölti fél 4-től a Baley's-ben.

Megünnepelték az új évet.

Különös szilveszter volt ez.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

nekem ez így jobban tetszett, mint az itthoni...
GeGe007