2008. február 27., szerda

How was it? / Hogy is volt

Szombaton kiderült ugyebár, hogy este házibuli a Szecsin. Napközben mondtam Knájti új csajainak a dolgot, mondták majd meglátják. Délután kopognak, Zsombor épp nállunk van a klub szobában, a csajok azok, hogy mikor is lesz hogy.
Megbeszéltük, hogy akkor egy óra múlva kimegyünk innivalóért, és utánna át Szecsibe. Így is lett,
kopogunk, nyílik az ajtó és még néma csend. A házban csak a Hypos (Bence), és Teknós (Tamás) van. "Nincs még itthon senki, én nem tudom mi van" - tárja szét karját hypos. "Na akkor öltözzetek, gyertek át Knájtira, kinyitom a klubszobát" - jön az ötlet.

Zsombor, Hypos, Teknos, a két csaj és én. Hangulat alakul, a végén már Csapdát ordibálunk, aztán jön a telefon, hogy Piciék otthon vannak, hol a buli, úgy hogy mentünk is át.

Közben megjött a Rapper (Gábor), laptop le a konyhába, de kicsi a hangja. Hopp az öregnek van az elsőn a 3.1-se. Öreg nincs otthon. "Semmi gond"- és Pici már megy ki a kertbe, hogy megnézze nyitva e az ablak. Nyitva. Pikk - pakk felmászik az elsőre, ablak felnyom, és már dobja is ki a 3.1-s rendszer. Elindul a zene, nem kis hanggal sokkal inkább nagyon, megérkezik a Szecsi két csaja is Emőke, és Esztike, majd jön Milán is, és a "részeg". Cider, Pálinka, Sör ... 2 emeleten folyik a buli a konyhában megy a tánc, a pia. Előkerül paróka, bobby sapka, és minden csaj nyitott az új kapcsolatokra.











Mondanám, hogy olyan mint a filmekben, de igen. :D

Másnap a vert sereg egy része:



Na szóval ez is megvolt, a vasárnap REHAB-l telt, illetve lett egy új hobbym. Nézzétek meg a videót. Klub szoba vasárnapi detoxban: Hát ezt most nem, mert nincs időm feltölteni, de majd megmutatom. A lényeg az, 
hogy új hobbym van Londonban. Golfozok. Házilag készített minigolfpályán ;)

És akkor még pár kép amikor még itt laktak Ateszék:





És hát mára az utolsó kép, arról a bizonyos huszonegyezer fontról ...





Ákos is itten van már, erős a sodrása a folyónak, örvények vannak. Hamarosan megírjuk az
Ákos storyt!

És zárjunk egy klippel mára a jó öreg AC/DC-től:

 

Nincsenek megjegyzések: