2008. február 14., csütörtök

Valentine's Day

Eltelt megint pár nap, Ákos tóóólja a melót rendesen napi 11-13 órával. Egyébként nem csak mosogat. Jelenleg a cukrászaton Kitchen Porter, így rá van bízva ételek előkészítése is. Mint például gyümölcs tálak elkészítése, alma hámozás, tegnap például eper tálat készített. Úgy hogy az eper egyik oldalát étcsokiba kellett mártania, a másik oldalát fehér csokiba. És utána szépen vékony csokicsíkokat rá, persze közben kóstolgatni is kell :)

Igazából ő tudná leírni ezeket jobban, majd mondom is neki, hogy írjon valamit már a blogra. Már ha találkoznk, mert ellentétes rotánk van, így nem igen találkozunk egymással.

Laczának kedden sima Radisson-s set-up-olód napja volt, szerdán pedig ment a Szerb nagykövetségre.
Álló fogadás volt 200 főre. Megismertem a szerb nagykövetett (akiről van véleményem, de azt nem írom le ide a blogba :D) és magamra borítottam egy tálca piát. Úgy ahogy a nagykönyvben meg van írva nyakamtól a bokámig. Jót röhögtünk rajta, a nagykövet felesége jött csak oda, hogy megkérdezze reméli nem vörös boros poharak bolultak a szőnyegre. Nem Nem. Persze, hogy nem ;)
Egyébként fekete meló volt, az Agencynél a Maria (Marika néni :D) a "főnököm", és annak a testvére az az arc aki a nagykövetségen szervezi az ilyen partykat. Jól is fizetett, 4 órára
30 fontot.
Érdekes emberek voltak jelen, olyan igazi hivatalos protokolos party!

Ma meg valentin nap van. Sokmindenkit szerettünk, sokmindenkit szeretünk, és vannak páran akik megmaradnak örökre emlékezetünkben,  úgyhogy ezt nektek:



U.i.:
A bejegyzések végén a kommentek szóra rákattintva lehet ám nyugodtan kommentezni :D

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok! :) Akartam már írni a minap, de utoljára ezt a régi blogon tettem, és nem emlékszem a jelszavamra, de majd találgatok, hátha összejön. ;) A városnézéses bejegyzésben szereplő "Erzsi háza" szövegen olyan jót röhögtem, hogy majdnem leestem a melóhelyen a székről. Jók legyetek, és Ákosnak üzenem, hogy néha kéne aludni is. :) Gigusz