2008. február 7., csütörtök

River / Folyó

Májkrém másnapos kroaszánnal, vajjal. Kisérőnek Schweppes Limonade, a gépből pedig Frank Sinatra szól. Mosás berakva, elég nagy a kupi a szobában ...

Most azt akartam írni, hogy hát eltelt a múlt hét, de rájöttem, hogy már majdnem ez a hét is. Kicsit szétcsúszott az idő. A múlt héten Ákos, Picúr, és Lacza is 70 óra körül, vagy afelett dolgozott. Napi átlag 10 óra minden nap.

Ákos kapott egy olyan rotát, hogy bemegy reggeliztetni 7-12 ig, aztán 15-23 ig nyomja a délutáni műszakot.

Laczánál a Radissonba kirugták Frnaket a kormos éjszakai banqueting főnököt, ez azt a helyzetett teremtette elő, hogy a három magyar - Gábor (ejts GABUR) - egy magyar srác, Picúr (ejts: GAFUR), Lacza (ejtsd: Leszlov) - akik eddig együtt dolgoztak Frank alatt, most ők csinálják az egész éjszakai banquetinget. Vacsoránál Reception Drink, Bárok, konferenciánál délutáni, esti pult, előkészíteni a szobákat, stb... Múlthéten minden este vacsora volt, így rögtön a közepébe dobtak minket, ugyanis egyik főnök (van belőle 4 :D) sem érti, akarja csinálni az éjszakai banketinget. Így mi nyomjuk hárman.
Egyébként azóta Franket nagyon hiányolja mindenki, és kiderült olyan is, hogy London egyik legjobb éjszakai banketing managere volt ... A legjobbtól tanultunk!

Hogy miért rúgták ki? Karácsony utolsó elötti buliján lement cigizni egyenruhában. Ezt nem szabad. Meglátta egy 26 éves frissen főnöknek kinevezett csaj, és felfüggesztették 3 hétre. Erre ő meg azt mondta 14 éves Raddisonos meló után, hogy kösz nem. Érthető. Azóta a kichen porteres pletykák szerint az van, hogy közre játszott az is, hogy fekete a bőrszine, meg hogy nem rég jött egy fiatal főnök Mex. Egyébként 4 főnökünk van:
Lief - a kutya (úgy néz ki mint egy kutya. 24 éves a general mamanger alatti főnök ...)
Hursh - a malac (szép nagy buci feje van, de rendes arc nagyon)
Mex - a kölyök (francia kölyök képű, most ő figyel az esti banquetingre, de nem érti :D)
Paol - a szótár (fülöp szigetekről jött, fülöpi kiejtéssel. Ezért lett szótár ... :))

Ez a hét Ákosnál folytatódik ahogy elkezdte, napi 12-13 óra kevés alvás, Lacza 8-10 órás rotát kapott a hétre, de a hétvégéje szabad. Olyan a munka beosztásuk, hogy nem is találkoznak. Lacza hazaér hajnalban Ákos alszik, Ákos felkel hajnalban Lacza már alszik, Ákos hazaér melóból, Lacza még dolgozik, Lacza hazaér melóból Ákos alszik ... Üzengetünk egymásnak. Érdekes ... :D

A házba amíg otthon voltunk, beköltözött egy középkorú pár, egyenlőre a csaj van tt, mert az ember hazamnet M.o.-ra pár hétre. Az első hétvégén amikor jöttek beszedni a lakbért, a csaj már fel is "jelentett" minket az ügynökségnél, mondván "ezek mindíg hajnalban érnek haza, meg hangosak". Szeretem az ilyet nagyon. Nem is ismerem még, azóta sem találkoztam vele, ide jött pár naposan és már jelentgett anélkül hogy szólt volna nekünk ... Szeretem az ilyet, olyan igazi magyar hülye! Persze az ügynökség le sem szarta ...
Zsombor, Zoli is volt otthon, mindketten szerelmesen jöttek vissza, Ákos is nagyokat sóhajtozik az otthon történtek miatt. Ahogy Picúr mondja nagy rózsaszín lufi lett most a Knightland road :D
Andival (a 4-es szoba lakója) mostanában jóban vagyunk, pár napja volt a szülinapja, innen is boldogat :) Egyébként ő is ír egy blogot, lehet azt is olvasgatni, jókat szokott írni. Cím:
Andi útja
Bori mellé meg beköltözött Laura egy 20 éves 195 centis csaj. Pötyi. Minden este testápolós pötyöket rak az arcára.
- "De, miért?"
- "Hát szokott pattanásom lenni, és arra kell rárakni. De ha nincs pattanásom, akkor is rakok, mert már megszoktam"

Zajlik az élet, egyenlőre igen sokat melózunk, de a tervek és a célok adottak! Vagy válasz út elött áll az ember. Aztán majd kiderül mi lesz belőle ... Ahogy érzed. De vajon lehet-e látni a lufitól?

1 megjegyzés:

Andi írta...

Köszönöm a köszöntést! :)
Hozzá szeretném fűzni, hogy aszittem, eddig is jóban voltunk - a döcögős kezdést leszámítva :)
És tényleg jókat szoktam írni :P
Majd írok rólatok is, oszt lesz nemulass! :DDD