2008. szeptember 12., péntek

London - Madonna concert

A héten beregisztált Tomi is (kb. egy hónapja költöztek be a házba) a második agencymhez, így ő is kapott melót a tegnapi Madonna koncertre a Wembley -be. 

Tehát együtt vágtunk neki. :)

Pár hete már dolgoztram ott  , így már tudtam mire számítsak. Talán még több agencys emberke várta a sorát a bejelentkezésre, biztonsági átvizsgálásra, majd még külön is vártunk majd egy órát amíg elirányítottak minket. 

Mivel ketten mentünk, így egy helyen is akartunk melózni, szóval együtt mozogtunk. Öltöző kulcsok felvétele elött ismét belógtunk a stadionba, ahol már ment a beállás.


A színpadon bal alsó sarokban ha látsz egy szőke csajt, az Madonna

Öltözőben kiderült, Tominak nem fér be a táskája a szekrénybe, kis riadalom után viszont megoldódott a probléma. Majd vártunk hogy elirányítsanak minket a helyünkre. Jön a csaj, hogy sárga 138-as pult. És az merre van? Csak induljatok el körben. :D


Én, és Tomi az egyenruhában :D

Nagyon nem siettünk, megtaláltuk a kioskunkat ahol gyakorlatilag egyedül én voltam fehér a 10 fős személyzetből. Most nem sikerült pultosnak lenni, hátra kerültünk a hotdogokat csinálni. Volt vagy 6 ipari mikrósütő, abban csináltuk a virslit, és melegítettük meg a hotdog kiflit hozzá. Mivel senki nem mondta el hogyan múködik, hány percre stb... (csak annyit tudtunk, hogy  75 fokosnak kell lennie a virsli belső hőmérsékletének, akkor jó) ennek megfelelően a virslit odaégettük, a kifliket kiszárítottuk :D 

Mivel mondhatni, hogy mindenki leszart mindent, mi sem erőltettük meg magunkat a munkával, eszegettünk is közben hotdogot, meg sütiket. Délután hatkor a főnök eligazítást tartott, már akkor tudták, hogy több mint fél órát "késni" fog Madonna. :)

A közönség tele volt buzival ...

Miután elkezdődött a koncert rá 20 percre már zártunk is! Mi meg mászkáltunk ki, nézni - hallagtni.


Hihetetlen látvány volt. Teltház. Örület.

Alkalmi kollegáinkkal nem voltunk túl jóban mindenki csinálta a dolgát, de abszolút unszinpatilusak voltak, játszották a "bandatag vagyok, próbálok csúnyán nézni"-t. 10-kor végeztünk, átöltözés irány haza.

Stadionból kifele rengeteg rendőr, lovas rendőr, és a megmaradt Madonna portékákat minimáls összegért áruló árusok. 2 fontért vettünk is egy Madonna pósztert itthonra a csajoknak :D



Az esti Wembley
Gyakorlatilag evvel le is zártam az Agency-s melózást. Majdnem egy évig csináltam. Szép volt, jó volt, elég volt. Jövőhéten hétfőtől Novotel Paddington, egy új korszak kezdődik. 
És vasárnap leszek Londonban egy éve ...

Nincsenek megjegyzések: