2009. május 6., szerda

Now showing...

 

Személyesen én információ-, és hírfüggő vagyok, és szórakozásomat lelem tv műsorokban. Valószínüleg ezért vagyok netfüggő is. (húha, most belegondoltam mennyi minden mástól is függök még...) És nem csak én :)

Naszóval, hogy kielégítsük információéhségünket, gyakran rákukkantunk az M1 híradójára, vagy egyéb műsorára, és mivel néha jó hallani magyar műsort meg nosztalgiázni, ezért a kereskedelmi adók műsorválasztékából is csemegézgetünk.

Tehát nézzük.

Kereskedelmi csatornák:

- erre számít az ember: gyakran jutunk arra a következtetésre, hogy nem változott otthon semmi. Egy nagy kalap szar az egész.

- meglepődés 1: majdnem minden műsort el lehet érni a csatornák hivatalos oldalán, jó minőségben teljes hosszúságban, reklám nélkül.

- meglepetés 2: néha rosszabb mint amire emlékszünk. Borzasztó és szánalmas műsorok, és egy valami szembetűnik: hihhhhetetlen vontatottak és unalmasak!

- meglepetés 3: "ez még mindig itt van?", "húúú hogy meghízott\lefogyott".

MTV:

- erre nem számított az ember: profi technikai háttér ahhoz, hogy élőben nézzük az adást. Semmi akadás, jó minőség, nincs reklám (Pl. a március 15-i több órás közvetítést gond nélkül végignéztük)

- meglepetés 1: az mtv netes oldalán rengeteg régi sorozatot el lehet érni, felhősebb-borultabb estéken rendszeres a Angyalbőrben például, de néztünk már Deltát is :D

- meglepetés 2: hihhhhhetetlen unott, vontatott, unalmas híradó, és műsorok.

 

Emellett pedig megvannak az angliai kedvenceink is:

Total Wipeout:

Önként jelentkezőknek időre kell teljesíteni egy akadálypályát, majd a bentmaradóknak külön pályákon kell kibírni a megpróbáltatásokat.

 

Apprentice:

Sir Alan Sugar, több száz millió fonttal rendelkező üzletember gyakornokot keres magának. A jelentkezőknek pedig mindenféle üzleti feladatot ad, hogy csoportokba rendeződve ki tud jobban teljesíteni és persze egyenként esnek ki a műsorok végén. A hihetetlen kétszínű, utálatos, a saját anyjukat megölni képes, az életüket csak a semmittevéssel eltölteni akaró jelöltek pedig teszik a maguk dolgát rendesen.

 

Britains Got Talent

Anglia tehetségkutató versenye, vérprofin megcsinálva, és tényleg nagy tehetségekkel!

 

Kitchen Nightmares

Gordon Ramsey járja az éttermeket és rendbeteszi őket. Ennek egy nagyon csúnya, és rossz másolata otthon Gianni étteremátalakítása.

 

Ez csak az ingyenes öt csatorna kínálata, jó lenne előfizetni 60 csatornára, és akkor tudnám nézni a pankrációt is :D

2 megjegyzés:

GeGe007 írta...

mi a T.I.R.-t szoktuk nézni m1 archivból. :) A total wipeout meg persze japánból származik. Azon meg megsem lepődök, hogy "Hamster" vezeti. :) Itthon meg nem is tudom mikor néztem utoljára Kereskedelmi (értsd: RTL, Tv2) tv-t. Általában Viasat Helyszínelők, meg Animal Planet, Discovery.

ariBazsy írta...

Wipeout-on annyira rohogtem hogy majdnem leestem a székről.
Azt nem ertem miert nem ilyet vesznek meg itthon, miert ezt a sz.r falas japant vettek meg :( Bar azt se nezem :P

Amugy tenyleg a Viasat a stabilan legjobb csati!