2008. március 5., szerda

A long weekend in Radisson Part Two / Egy hosszú hétvége a Radissonba Második rész

Hajnal egykor vége a bulinak, már csak a nagyon részeg vendégek vannak, illetve az őket hazakísérők. A bárt zárjuk, de mindíg van aki még akar kérni piát. Szokásos menet van ilyenkor,
"
- Egy DzsiDí Coke-t kérek.
- Sajnálom uram, a bár bezárt.
- Oooo ne már, csak egy utolsót.
- Sajnálom nem lehet.
- Na necsináld már haver, csak egy DzsiDít akkor.
- Sajnálom már nem lehet.
- Na haveeeeer.
- Már elvittük a piát a raktárba.
- Jól van, akkor egy pofár vizet kérek ...
"
A raktárba vissza pakolunk, megcsináljuk az elszámolást. Ilyenkor mindíg reménykedünk benne, hogy akkor mára ennyi, de álltalában vissza kell menni a Ballroom-ba holnapra felpakolni a termet. Szokott maradni pár agencys, azok dolgozgatnak ott, így ilyenkor szokott jönni a Staff kaja. Be a konyhába, hütő, és elővesz a vacsiról maradt kaja. Be a szokásos eldugott helyünkre, és bafal. Egy cigi utánna, és amire visszamegyünk már az agncysek javarésze elment, így marad nekünk a meló ... Hajnalban haza, 6-8 óra alvás, 2-3 óra otthon lét, aztán indulás a melóba.

Szombat este nagy buli volt várható, 350 főre, hatalmas színpaddal, saját tánctérrel. Beérkezve a szokásos őrület fogadott minket, majd elkezdtük felrakni a bárt.

6-ra volt kiírva a kezdés minden előkészítve, pincérek várják pezsgővel teli tálcákon a vendégek érkezését, mi a pult mögött. Ilynekor mennek a poénkodások, a hülyülés. Egyszercsak beviharzik a főszervező ember jön a bárhoz,
"
- Minden rendben srácok?
- Minden ok. - mosolyog megnyugtatóan Pici, és Lacza.
- Biztosak vagytok benne? Sok piátok van? - közben gombolja be az ingét.
- Minden rendben. - még megnyugtatóbb mosoly rutinból.
- Ez ma nagy buli lesz, mester fodrászok lesznek ma itt, olyanok akiknél 1000 fontért csináltatnak hajat. Díjátadó lesz, nagy buli, és ezek az emberek nagyon isznak. Felkészültetek a hardcore italfogyasztásra? Ha valami baj lesz, nem lesz pia, én lehúzlak titeket a wc-n a buli után!
- Kezdődjön a Rock and Roll! - csillan fel a szeme Picinek, és Laczának a háttérben pedig mosoly jelent meg a pincérek arcán.
"
Emberünket a válasz megnyugtatta, mi azért ízlelgettük még a WC-s lehúzós mondat részét.

Elkezdődött, Reception Drink özönlik be a vendégsereg jobbnál jobb csajokkal, akik 
versenyeztek egymással hogy kinek rövidebb a szoknyája. Imádni valóak :P

Receptionnek vége, át a Main Bar-ba, ahol már dübörgő zene fogad minket, a vendégek nem az asztaluknál vannak ahogy az lenni szokott ilyenkor, nagy a káosz. Színpad beindul, megnyitó beszéd, díátadónak megfelelő hangulat. Beindulnak a rendelések is, a beszédek után pedig egy emberként ugrik fel a Ballroom, és mindenki megy ki dohányozni. Ekkor indulna meg az előételek felszolgálása, teljes a káosz és zűrzavar, a pincérek gyakorlatilag üres asztalokhoz pakolják ki a kaját. Mi meg csak röhögünk a pult mögül. :)

Lemegy a vacsora, dübörög a zene, a bárnak alig van fénye, annyira levették a világítást. Jönnek a rendelések, ekkor vesszük észre, hogy már igencsak részeg egy két vendég. Nem itt kéri ki az első körét az tuti.
Egy csaj kér Picitől Vodka Cramberry. Pici kiadja a csaj odhajol,
"
- Ingyen jó?
- Bocsika, de semmi nincs ingyen.
- Naaaaaaa - kacsint egyet a csaj. - Ingyeeeen - és sokat sejtettő mosoly jelenik meg bűbájos arcán.
- Nem lehet a főnök kinyír.
- Naaaaa, ingyen naaaaaaaaaaa.
- Nem lehet.
- Tudom mit? Legyen ingyen és a barátnőm leszop ...
"

Holnap folytatjuk.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

ejjj srááácok azért ez a metál nem a pokolgép! haljuk rendesen a részleteket is :PP