2008. május 31., szombat

Back

Ákos dolgozik jó sokat, jelenleg most a hotelben General Cleaner. Ez annyit tesz, hogy álltalános takarító, kantin, lift, ilyeneket pucol tisztára, zárazra. De előfordul, hogy megkérik ugorjon már be Luggage, vagy Linen Porternek. Szóval olyan mindenes. Elvan, éldegél. Kaptam tőlle törülközőt, szép pihe puha hoteles :D

 

A Radisonban múlthéten volt valami kormos esküvő, ahol nem maradtak a végén takarítani, és a piát is ott hagyták. A hotel vezetősége mgbeszélte a rendezővel, hogy plussz költség alakult ki, lévén Picúréknak kellett eltakarítani mindent az esküvő után ( alapfelállásban ezt a rendezvény saját staffjának kell megtenni), viszont a rendezőnek nem volt pénze ezt kifizetni, így az otthagyott pia, ott is marad, és a Hotelé.

Na ez az amiért napok óta liter számra hordjuk haza az üdítőket, meg a gyümölcs leveleket. Nem kis mennyiségben, három napja 12 litert, két napja 8 litert. Dobozos kólától kezdve, fantán át, lieteres alma léig mindent. Még olyan perverz itókákat is, mint az ananászos graitfruit lé. Egyébként finom :) Szóval a ház is el van most látva gyümölcsel.

A hétvége off, Ákos is csak vasárnap fog dolgozni.

Tegnap volt Ignite-ra jegyem. Elindultunk, a buszon jutott eszembe, hogy nem hoztam a jegyet. Visszafordul, találkozik Tamással, buli van nálluk, koncertet lekés. Hát ez így jött össze.

 

Londonban az új polgármester holnaptól betíltotta a tömegközlekedési eszközökön az alkohol fogyasztást. Holnaptól nem lehet piát inni sem buszon, sem metrón.

Szóval okos angolok ma estére bulit szerveznek a Circle Line-ra (ez egy olyan metróvonal, ami körbe megy), tehát ma mindenki bepiál a metrón. Nem sokára indulunk mi is, megnézni ;) Aztán pedig megyünk a Chili nevű helyre, ahol me este futureboogie lesz. Nem tudjuk mi az, megnézzük ;) , plusz ha minden igaz Gospel kórus is.

Nincsenek megjegyzések: