2008. április 3., csütörtök

Tiger Army / Never Die

Na pipa behúzható, ez is megvolt. :)

Tegnap volt az Arsenal - Liverpool mérkőzés, és tegnap volt a Tiger Army koncert. Látszólag semmi köze egymáshoz a dolognak, de mégiscsak.

Koncert elött a Wolrd's Endben volt a találkozó megbeszélve Zolival, Norbival, Zsomborral. Amikor odaértem feltünt, hogy rengeteg rendőr van, még a  külön szállító kocsik is közel állnak a pubhoz. Belépve a hely szokatlanul tele volt szerda délutánhoz képest, következő eszmélés, hogy mindenki frissen borotvált kopasz, a harmadik eszmélés, hogy ezek focidrukkerek.

A World's End Pub már kijebb esik az Arsenal területétől, de busszal, metróval mégis közel van. Így a Liverpooli ultrák oda tették székhelyüket a meccs elötti bemelegítésre. Mi leálltunk a szokásos helyünkre a pulthoz, és élveztük a hangulatot. Igazi angol focidrukkerek, nagydarab angol munkásosztály, ment az éneklés, zászlót bontottak, és akasztották ki mindenhova a pubban, és itták a sört hekto szinten. Rendőrök kinnt bennt, néhány hangosabbra rá rá szóltak, de alapvetően békés volt a buli.

World's Endbe már rég jártunk, de minden pultos megismert minket, és jöttek a régi poénok is. Utunkat aztán az Astória (ez a klub neve) felé vettük, ott bennt találkoztunk Picivel. Csupa arc, stílusnak megfelelően. Az Astóriába beljebb
menve, rögtön pultot kerestünk. A pulttal szemben kis ablakok. Odamegyek kinézek az ablakaon, és csak akkor tárult elém maga a hely. Két szintes, ahonnan én kinéztem az volt a második emelet. Elöttem terült el egy emelettel lejjeb a dühöngő, színpaddal, mindennel együtt.
Fasza kis hely.

Koncert jó volt, pogó nem annyira kemény, a body surfösöket kapkodták lefele a lengyel biztonságiak.

Jó koncert volt, megérte elmenni, pláne hogy elötte a Liverpooli keménymaggal piáltunk. :)

Nincsenek megjegyzések: