2008. június 8., vasárnap

Sunday, EB, Landsbroke

Tegnap könnyed gyros pácos csirkemell rizibizivel, majd Bori álltal vásárolt szókirakó játék (olyan mint a scrabble), ahol Benedek úr nyert! Meccs nézés kis Ciderrel, majd a másik meccs nézése ismét kis Ciderrel. Utánna kapcsolgattuk a tv-t, és az egyik adón egy operát adtak feliratozva! Így rögtön adva volt a szitu, elkezdtük hangosan fordítgatni.

Majd megnéztük a Tomb Raider X-dik folytatását, és alvás.

Mai napsütéses vasárnap reggel egy kis utazással kezdtem, el a Magyar Pékségbe. Reggelire túrós táska, kakaós csiga. Holnapra finom magyar kenyér. Az odavezető úton volt egy kis fennakadás.

A busz egy parkoló autó miatt nem tudott tovább haladni a sávjában. Rendőrök is voltak a közelben. Egy idő után megjelent az autó arab tulajdonosa a szomszédos boltból. A lényeg az volt, hogy az arab megmondta a rendőrnek, hogy ő nem áll arréb hiszen szabályosan parkol, és visszament a boltba. Rendőrök utánna, újra az utcán ment a társsalgás. Kb 5 perc után mondott valamit a rendőr az arabnak, aminek a következménye az lett, hogy az arab hajlandó lett 10 centimétert előrébb állni.

Egy nyugodt délelött, nemrég épp beszélgettem Borival, meg Benedek Úrral az esti meccsekről. Annyira belehevültünk, hogy mindenki megfogott egy fontot, és átmentünk a fogadó irodába, hogy milyen odss-ai vannak az esti meccseknek.

Szóval fogadtunk, hogy Horvátország 3-0 -ra veri meg Ausztriát. Innentől kezdve pedig feszülten várjuk a meccset, mert egy fontból 16 fontot csinálhatunk, ha bejön a tippünk!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Üdv.Jó kis házipálinkát már bekészítettem.Majd odaadom ha kiértem:)Majd egyből felhívom a segélyeseket is.Nagyjából azért mégis mit kéne mondani, nem akarom h ne adják meg...:S:D